Una exposició més de l’arxiu de fotoperiodisme de l’OMS


whologo

Avui us recomanem una exposició de fotografies en blanc i negre perquè comenceu a explorar-la durant el cap de setmana… i, si sou estudiant, feu una pausa en l’empollada final’.

Picturing health: 35 years of photojournalism at WHO

Com diu la presentació:

Aquesta exposició ofereix una selecció de foto-històries captades per fotògrafs des dels anys 1950 als anys 1980. Aquestes imatges il·lustren programes de salut establerts per governs i per l’OMS. Les imatges presentades a les galeries fotogràfiques provenen dels arxius de l’OMS (“Photographic Archives, Sub-fonds Photographers”) i van acompanyades pels seus peus originals.

No us perdeu els RELATED LINKS de cada galeria on trobareu tota la informació que sobre la malaltia o el tema de salut en concret ofereix el portal de la OMS. A més a més, el corresponent enllaç al nom del fotògraf us ampliarà informació sobre ell i la seva activitat professional i us donarà l’opció de contemplar d’altres treballs seus. Per exemple, de Jean Mohr, autor de les fotos sobre Polio, i que fou col·laborador de l’escriptor John Berger en una sèrie de publicacions i conferències (John Berger and Jean Mohr’s A Fortunate Man, Another Way of Telling; obres comunes al CRAI) trobareu dos treballs seus molt interessants.
Bon cap de setmana!

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Farmàcia, Medicina, Salut i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.