Canvi de domini d’aquest bloc


Copiem part de la informació donada pels nostres companys del Bloc de Bellvitge:

Per fi el nostre bloc, com la resta de blocs del CRAI, té una adreça amb el domini ub.edu que identifica els llocs web de la UB. Fins ara fèiem servir el domini wordpress.com que és el del productor del programari que fem servir per editar el bloc. Això és important a efectes d’identificació com us diem, però també per al seu posicionament a cercadors, entre d’altres raons.

En principi, aquest canvi no ha d’afectar en res el funcionament i la visualització del continguts. Igualment, tampoc ha d’afectar en res a les subscripcions al bloc per qualsevol via. Tanmateix, si detecteu qualsevol cosa que no va com cal o que no rebeu les noves entrades que publiquem, us agrairem que ens ho feu saber.

En fi, més millores. Bones notícies.

Axí doncs, ens seguirem veient ara a: https://blocfarminfo.ub.edu/

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.