Spezify: un cercador diferent


spezify

Un cercador com a mínim original: Spezify. No podem parlar de la precisió i l’exhaustivitat de les seves respostes perquè fa poc que l’hem trobat, però el que sí que es pot dir és que visualment és molt menys aburrit que la majoria de cercadors. Un exemple de cerca: medical web 2.0 ens dona per resultat una sèrie d’imatges corresponents a documents o llocs molt diversos, encara que no hi falta un dels actors més actius i coneguts en aquest camp, com és el Bertalan Meskó, creador de ScienceRoll i Webicina.com.

Abans de fer cap cerca, convé anar a la clau anglesa que surt a la part superior dreta per personalitzar el cercador excloent, per exemple, serveis que no ens interessen, com ara eBay, un suposar, o limitar la cerca a un tipus concret de documents. Després, la navegació pels resultats mostrats es pot fer vertical i horizontalment, com de costum, i també en cercle! Apa, bon cap de setmana!

Més informació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Cercadors, Farmàcia, Medicina i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.