Dia Mundial contra l’Ús Indegut i el Tràfic Il·lícit de Drogues


DroguesCom ja hem fet en altres ocasions us recordem la celebració d’aquests dies relacionats amb temes de salut. El proper divendres 26 de juny es celebra el Dia Mundial contra l’Ús Indegut i el Tràfic Il·lícit de Drogues i el lema pel període 2007-2009 és Les drogues controlen la teva vida? La teva vida. La teva comunitat. No hi ha espai per a les drogues.
La campanya està adreçada especialment als joves, ja que el consum i abús d’aquestes substàncies suposen un greu perjudici per a la salut. I a més el seu tràfic també comporta perjudicis a la resta de la societat.
Podeu consultar obres de matèries relacionades com ara Abús de substàncies, Drogues, Drogues i joventutDrogoaddicció.

Aquesta entrada s'ha publicat en Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.