Un altre vi que es posa “de moda”


Vi Ed Hardy

Fa uns quants divendres us vam ensenyar l’ampolla que el dissenyador de moda David Delfín havia creat pel vi Pagos de la Sonsierra. Doncs bé, avui us mostrem unes altres certament més cridaneres. La marca de roba Ed Hardy ha incorporat els seus dissenys a ampolles de vi i xampany, amb aquest resultat que veieu. Comercialitzarà així cinc vins diferents, un rosat i quatre monovarietats de sirà (syrah), merlot, cabernet sauvignon i chardonnay, a més de dos xampanys, un d’ells rosats. Tots ells són embotellats a França i de moment no es comercialitzen a Espanya, així que de moment, ho deixarem en una altra curiositat. I, per  a les revetlles, ens conformarem amb un consum moderat de cava català!

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.