Webinars de Refworks


Refworks

Aquestes darreres setmanes hem estat fent, des de la biblioteca, sessions introductòries de RefWorks. Si no us vau assabentar o no vau poder venir potser us interessarà conèixer la oferta de formació de la pròpia empresa de Refworks. Es tracta de sessions en línia, sobre l’aplicació en general o sobre alguna de les seves funcionalitats, de nivell bàsic o de nivell avançat. La majoria es fan en anglès, però també n’hi ha en espanyol. A banda de les explicacions, sempre es deixa un espai perquè els participants puguin fer preguntes.

Podeu consultar tota l’oferta de webinars pel mes de juliol. I també trobareu les sessions que ja s’han realitzat però que queden gravades i es poden tornar a seguir.
Per seguir aquestes sessions en línia caldrà que us enregistreu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Sessions de formació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.