Trucs per PubMed


Love LibrarianAvui hem trobat en un altre bloc una entrada amb tota una sèrie de trucs o consells per treure més profit de les cerques que feu a PubMed. En total són 10 però ens ofereix un d’extra i aquest és el que ens ha cridat l’atenció i el que ens ha motivat a fer-nos ressó:

Extra Tip (10+1): Use your library and librarian

As an extra tip, this final and probably most useful tip.
Follow library courses if you didn’t do so already during our internship, ask your librarian to help setting up a search for an automatic alert and to deduplicate results from different databases (i.e. MEDLINE and EMBASE) and ask the help of your librarian if you want to perform exhaustive or difficult searches or if you just want some advice. It is no shame to go to your librarian. We’re there for you.

Així que ja sabeu, som aquí per vosaltres, perquè ens utilitzeu. Hem de dir que aquest consell és aplicable a qualsevol altre recurs d’informació dels molts que us oferim des de les biblioteques.
Podeu llegir la resta de consells a l’entrada original.


Bookmark and Share

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Trucs per PubMed

  1. Pilar Martínez ha dit:

    Bravo per PubMed!

Els comentaris estan tancats.