Atles de mortalitat a la Unió Europea


Atlas MortalityFa uns quants dies s’ha actualitzat l’Atlas on mortality in the European Union, publicació de l’Eurostat, l’Oficina d’Estadística de les Comunitats Europees. Està basada en dades que comprenen els anys 200-2004, ja que es tracta d’una actualització de la mateixa publicació editada l’any 2002 i que recollia dades del període 1994-1996.
L’atles descriu les causes de mortalitat dels països membres de la Unió Europea i dels països candidats a formar-ne part, amb l’excepció de Turquia.
Les dades estan agrupades pels següents criteris:

  • edat
  • sexe
  • principals causes de mort
  • regions de les Comunitats Europees

També es descriuen les diferències en els factors de risc per explicar les potencials diferències entre els perfils de mortalitat. L’obra inclou un gran nombre de mapes que ajuden a veure gràficament la distribució de les dades.

Bookmark and Share

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.