Iniciativa “La ciencia en España no necesita tijeras”


Amb aquest títol l’autor del bloc La aldea irreductible, Javi Peláez, pretén donar un toc d’atenció sobre l’estat de la I+D a Espanya, com a resposta a l’anunciat retall del 15% en els pressupostos destinats a la investigació. Consisteix a què tothom que tingui un bloc faci avui, 7 d’octubre, una entrada donant una raó en contra d’aquesta retallada.
Així doncs aquesta és la contribució des d’aquest bloc: la investigació i la recerca científica contribueixen al progrés i al benestar de tota la societat, si les limiten i els hi posem obstacles tots en sortim perjudicats.
La ciència no necessita tissores
Us convidem a visitar i llegir l’entrada que fa referència a aquesta iniciativa, l’article relacionat a soitu.es, la web que recull les adhesions, el twitter de la inciativa i el grup de Facebook.

Bookmark and Share

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciència, Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.