Insanewiches


Un divendres més pel nostre bloc i tornem amb un tema que comença a ser recurrent: un altre fotolog d’entrepans. Es tracta d’Insanewiches i el seu nom o títol ho diu tot. La seva particularitat és recollir, amb fotografies i petites explicacions, entrepans que no serien els més aconsellables en una dieta saludable. Encara que ho pugui semblar, el seu objecte no és prevenir-nos contra el consum d’aquests excessos en forma d’entrepans, sinó simplement ser motiu de diversió. És per això que cada fotografia pot ser valorada pels lectors i, com en els altres casos, es pot contribuir enviant fotografies.
Ens crida l’atenció la categoria OMG!, que són les sigles per l’exclamació en anglès Oh My God!. I com a mostra del que podreu trobar allà dins, la imatge que il·lustra aquesta entrada.
Entrepa
Per cert, també tenen Twitter.


Bookmark and Share

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Blocs i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.