Vadlo: cercador de recursos en biomedicina i ciències de la vida


vadlo

En aquest cercador especialitzat podeu trobar recursos classificats en cinc categories: Protocols Online Tools Powerpoints Databases Software.
Aquí trobareu més informació sobre quin tipus de recursos accepten per a ser inclosos a la seva base de dades i aquí sobre el propi portal. La cerca s’ha de fer en anglès i, per exemple, cercant ‘Paper Writing’ a Protocols hem trobat molts vincles a diferents tipus de documents (pdf, ppt, doc, html) relacionats amb la redacció de documents científics, com aquesta guia. Els recursos són de lliure accés i a vegades cal tenir en compte la seva data de creació o publicació, pero crec que val la pena utilitzar-lo per a algunes necessitats informatives. Això sí, es troba a faltar la possibilitat de fer una cerca avançada. Ah, i si teniu ganes de somriure, no deixeu de veure més Cartoons sobre el tema!


Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Cercadors i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.