Dia Mundial de l’Alimentació 2009


Dia mundial de l'alimentació 2008Un altre 16 d’octubre i una altra celebració del Dia Mundial de l’Alimentació, tot i que amb les xifres que ens ofereix l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació, no ha d’èsser aquest un dia per celebrar gaires coses, precisament: més de mil milions de famolencs al món. I tot això en un escenari de crisi econòmica mundial.  El lema d’enguany és Assolir la seguretat alimentària en època de crisi.
Igual que l’any passat us deixem el vídeo que la FAO ha penjat a Youtube:

I us recomanem que visiteu les diferents webs que trobareu a la secció Enlaces, de les que destaquem la de la Cimera Mundial sobre Seguretat Alimentària, que tindrà lloc a Roma d’aquí a un mes exactament.
Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.