CRC Handbook of chemistry and physics


CRC handbook physics chemistryL’entrada d’avui la dediquem a una nova adquisició pel nostre fons. Es tracta de la, ni més ni menys, 90ena edició del CRC Handbook of chemistry and physics. Obra de referència fonamental dins la física i la química, va començar a editar-se el 1913 com a llibre de butxaca. Al llarg de la seva dilatada història bibliogràfica, s’ha convertit en un document amb més de 2800 pàgines que, per descomptat, ja no és de butxaca. Els seus editors i autors han estat i són experts de renom mundial a les seves especialitats.
Podeu llegir la ressenya sobre aquesta edició apareguda al Journal of medicinal chemistry.
El trobareu al nostre expositor de novetats les properes dues setmanes i després al seu lloc a les prestatgeries sota el topogràfic 54(083) CRC.


Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Novetat destacada i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.