Recursos electrònics en prova


El CRAI us ofereix accés a nous recursos en prova.
Springer ImagesFins el proper 30 de novembre podreu accedir a la col·lecció d’imatges científiques SpringerImages. Es tracta d’una col·lecció en creixement continu de tot tipus d’imatges, incloent gràfics, taules, histogrames i fotografies. Aquestes il·lustracions provenen de les publicacions que distribueix Springer i dels recursos images.MD i Biology Image Library.
Podeu cercar imatges a través de les diferents categories temàtiques, que inclouen la medicina, la biomedicina, la farmàcia, la química i la salut pública, entre d’altres; o a través del cercador.
No totes les imatges incloses en aquest recurs estan subjectes a drets d’autor, ja que existeix una sub-col·lecció d’imatges en accés obert, però fins i tot les que tenen copyright es poden fer servir per gairebé qualsevol ús no comercial,  inclòs la seva integració als vostres propis documents.
OvidA l’altre recurs en proves podreu accedir fins el proper 30 de desembre. Es tracta d’alguns productes del distribuïdor Ovid Technologies, alguns d’ells de l’àmbit de la Farmàcia com són Global HealthDrug Information Full Text o Martindale. Aquests dos últims ja els tenim disponibles a través d’un altre recurs electrònic, MedicinesComplete, del que ja us vam parlar amb motiu de la seva subscripció.
Llegiu la notícia completa del CRAI sobre aquests recursos en proves.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Recursos electrònics i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.