Castanyada


Cocina Calle13Un altre divendres us proposem una entrada una mica menys seriosa de l’habitual. I com que som en vigílies de la castanyada i de Tots Sants us volem presentar el menú que s’oferia en un restaurant de Madrid, diguem-ne una mica sinistre. Aquest menú va ser ideat i desenvolupat pel xef Darío Barrio amb motiu de la celebració del desè aniversari del canal temàtic de televisió Calle 13. Sota el títol La cocina de Calle 13, trobem una carta composada per 10 plats, que inclouen des d’un còctel anomenat Jekyll & Hyde, fins a un postre de xocolata anomenat Ruleta Rusa, passant per primers i segons com Caja Torácica o Autopsia, imatge que il·lustra aquesta entrada. Els trobareu tots a l’apartat Menú.


Preferits/Compartir

Aquesta entrada ha esta publicada en Aliments. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.