The international pharmacopoeia


Avui us volem presentar la versió electrònica de la farmacopea que elabora i edita l’Organització Mundial de la Salut, The international pharmacopoeia. Tal i com s’explica a la introducció de la mateixa obra, la Farmacopea internacional:

compren una sèrie de procediments recomanats per l’anàlisi i especificacions per a la determinació de substàncies farmacèutiques, excipients i formes farmacèutiques que té per objecte servir com a font per a la referència o l’adaptació per part de qualsevol estat membre de l’OMS que vulgui establir els seus requisits farmacèutics.

En aquesta versió electrònica es poden consultar els dos volums originals de la 4a edició i el primer suplement a la mateixa. Amb tres possibilitats de cerca: a través de l’arbre que trobem al marc de l’esquerra i amb el que podem anar navegant per les diferents seccions; o a través del cercador que trobem a la part superior, on podrem fer cerques bàsiques per paraula clau; o a través de la cerca avançada que trobem sota l’epígraf Search. Us recomanem la lectura de l’ajuda per a la cerca.
Aquesta versió electrònica presenta algunes limitacions, com ara que no ofereix cap opció per gestionar els resultats, és a dir, no podem guardar, ni enviar, ni imprimir els resultats, a menys que fem servir les eines adients del navegador; i a hores d’ara només està disponible en anglès.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.