Novetat bibliogràfica: Pharmaceutical substances


Avui hem incorporat als nostres fons la nova edició de Pharmaceutical substances: syntheses, patents, applications of the most relevants APIs. Aquesta important obra de referència de la química farmacèutica ha assolit ja la seva 5a edició i ha estat totalment revisada. S’han afegit 165 noves monografies, arribant així a les aproximadament 1300 substàncies actives farmacèutiques (API per les seves sigles en anglès), centrant-se en els medicaments més importants en termes de volum i vendes a nivell mundial.
De cada substància l’obra ens ofereix, el seu nom no propietari internacional (INN), sinònims, nom químic, números CAS, etc.; un gràfic amb la descripció de la preparació de cada substància; les referències, que ofereixen una descripció general de les patents que apliquen a cada substància, les dates de publicació de les patents estatunidenques; les formes farmacèutiques més importants; i els noms comercials i els dels laboratoris que les fabriquen pels 6 mercats més importants al món: l’alemany, el francès, el britànic, l’italià, el japonès i el nord-americà. Podeu veure una informació més detallada en aquesta entrada de mostra.
A l’edició en paper no estan inclosos ni els medicaments que han estat retirats ni aquells que han deixat de ser importants comercialment als 6 mercats assenyalats més amunt. Aquesta informació només està disponible a la versió en línia de l’obra.
Finalment, assenyalar que aquesta nova edició ha estat publicada en un sol volum i no en dos com les seves predecessores.
La trobareu a partir de demà al nostre expositor de novetats i passats 15 dies al seu lloc a la prestatgeria sota el topogràfic 615.011(03) Kle.


Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Medicaments, Novetat destacada i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.