Vacances de Nadal


El temps passa molt ràpid i ja tornem a tenir a tocar les vacances de Nadal.
Enguany totes les biblioteques de la UB han establert un període de préstec especial per aquestes festes. Tots els documents enduts en préstec o renovats entre els dies 13 i 26 de desembre tindran com a data de retorn el 7 de gener. Recordeu però, que si teniu documents prestats abans del dia 13 els haureu de retornar en la data fixada, que apareix al punt de llibre que us entreguem en fer el préstec, o bé renovar el període de préstec. Podeu fer les renovacions en persona a qualsevol bibliotecaper telèfon o a través de la pàgina web del CRAI.
La biblioteca romandrà oberta amb el seu horari habitual tots els dies laborables, amb excepció del 24 i el 31 de desembre, en què tancarem a les 18 h. Els dies 25 de desembre i  1 de gener, restarà tancada, al igual que totes les biblioteques de la UB.
Un cop passat el període de vacances, la biblioteca obrirà els dissabtes 16, 23 i 30 de generde 8′30 a 20′30 h. Aquí trobareu tota la informació sobre els horaris especials de Nadal i durant el període d’exàmens.
Que aprofiteu el temps de descans.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.