Exposició sobre la malària


Com ara s’apropen uns dies en què segurament podreu gaudir d’una mica de temps lliure avui us volem fer una recomanació per omplir-lo. Es tracta de l’exposició Malaria, organitzada per la Biblioteca Nacional d’Espanya i que podeu visitar a l’Espai cultural Caja Madrid de Barcelona.
La mostra s’organitza en sis grans espais, oferint un recorregut històric per la malaltia, des dels primers remeis que s’adoptaven, passant pel descobriment de l’agent causant fins a la situació actual, donant una atenció especial a la incidència de la malaltia a Espanya i les campanyes per guarir-la que es van dur a terme, amb anterioritat i posterioritat a la Guerra Civil, fins a la seva abolició. Tot això a través de llibres, publicacions periòdiques, cartells i altres documents.
Si voleu més informació, consulteu les obres sobre Malària de les nostres biblioteques.
I abans de visitar l’exposició real, cosa que podreu fer fins el proper 8 de gener, podeu fer una ullada a l’exposició virtual.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Exposicions virtuals i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Exposició sobre la malària

  1. Notícia interessant a Proteomics, relacionada amb la malaria: Tracking new malaria drug targets http://tinyurl.com/yzs9sty

Els comentaris estan tancats.