Dissabte, obert per exàmens


Aquests dies són els últims del període lectiu del primer semestre i a partir del proper dilluns comencen les dues setmanes i mitja en què us examinareu de les assignatures que heu cursat en ell. És per això que us recordem que els propers 3 dissabtes la biblioteca romandrà oberta amb el seu horari habitual:

16, 23 y 30 de gener de 8,30 a 20,30 h.

Així mateix altres biblioteques de la UB també obriran els caps de setmana d’aquest període. I consulteu també aquelles que obren tots els caps de setmana, no només aquells que es troben en període d’exàmens.
A banda de les biblioteques de la universitat a la ciutat de Barcelona podeu gaudir de diverses sales d’estudi nocturnes, a algunes biblioteques i centres cívics:

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.