Receptes de cine


Arriba el cap de setmana, moment que molts aprofitem per anar al cinema. I ben notòria és la presència dels aliments, la cuina i la gastronomia al món del cel·luloide, així que avui us volem presentar un llibre, editat recentment, de receptes extretes de pel·lícules: Cine a la carta: con recetas prácticas para cocinar de película.
L’obra és fruit de la col·laboració entre la cuinera Helena García Ulldemolins i el crític de cinema Pablo Mérida, que a partir dels plats elaborats a pel·lícules com ara Tomàquets verds fregits, Chocolat, Sabrina o El fill de la núvia, han escrit les receptes per a 4 persones, a més d’aportar una descripció de la pel·lícula d’on s’extreu i una sèrie de dades nutricionals així com indicacions que les facin més saludables. Recull una vintena de plats, dividits en entrants, primers, segons i postres; i també inclou un menú infantil.
Al perfil que l’editorial que l’ha publicat té a Facebook podreu sentir algunes entrevistes que diverses emissores han fet als autors.
Un llibre que permet gaudir de tres plaers: veure pel·lícules, cuinar i menjar. Us deixem la cita bibliogràfica per si esteu interessats en adquirir-lo:
García Ulldemolins, Helena; Mérida, Pablo. Cine a la carta: con recetas prácticas para cocinar de película. Barcelona: Raima, 2009. ISBN 978-84-96700-09-3

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.