Scitable: una eina per a la docència de la genètica


"Scitable"


Scitable
és una biblioteca científica de lliure accés i una eina per a l’aprenentatge personal creada, dins Nature Education, per Nature Publishing Group, editor líder en el món de la ciència. Un dels seus portals temàtics és el dedicat a la genètica, i a l’estudi de l’evolució, la variació i la rica complexitat dels organismes vius. Acaba de publicar-hi un recurs docent que creiem interessant:

Essentials of Genetics, és una introducció guiada a molts dels conceptes clau de la genètica, de l’estructura i funció de l’ADN fins a la genètica de la població. (…) és una excel· lent font de referència per a estudiants i estudiosos, així com una eina docent per a professors, amb un vídeo d’alta qualitat basat en la visualització dels processos de la genètica, explicacions clares, i enllaços a recursos d’estudis avançats.

Altres Topic areasChromosomes and CytogeneticsEvolutionary GeneticsGenes and Disease.
No us perdeu els vídeos a: Creature Cast.

Més informació a What is Scitable?


Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Videos, Webs i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.