32 bases de dades de química de lliure accés


Fullejant i rastrejant informació hem trobat aquest interessant article:

Hohman M, Gregory K, Chibale K, Smith PJ, Ekins S, Bunin B. Novel web-based tools combining chemistry informatics, biology and social networks for drug discovery. Drug Discov Today. 2009 Mar;14(5-6):261-70. Epub 2009 Feb 11.

I, a partir de l’article, hem trobat aquesta entrada al bloc Depth-First, una mica vella, però creiem que útil per als que busqueu informació en bases de dades d’accés obert relacionades amb la química: Thirty-Two Free Chemistry Databases. Justament ahir, l’entrada del bloc actualitzava la informació sobre una de les bases de dades llistades, PubCouch.Bon cap de setmana!


Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Farmàcia, Medicaments, Química i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 32 bases de dades de química de lliure accés

  1. Retroenllaç: Bases de dades de química d’accés obert « Bloc de Física i Química

Els comentaris estan tancats.