Sessions de formació per a usuaris de la Biblioteca


A la Biblioteca de Farmàcia oferim i programem durant tot el curs acadèmic diverses sessions de formació sobre la consulta de bases de dades i altres recursos de la Biblioteca. Aquí veureu l’oferta d’aquest segon semestre. Animeu-vos a inscriure-us que us estalviareu molt de temps en les vostres cerques d’informació.

Trobareu informació de totes les sessions programades a les diferents biblioteques del CRAI a la pàgina de formació d’usuaris, que és on  també us podeu apuntar a una o més sessions omplint el/els formulari/s que apareix/en al final de cadascuna de les fitxes de les sessions.

Recordeu que també podeu demanar cursos a mida per a un grup omplint el corresponent formulari via web o bé trucant-nos o venint a la biblioteca.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Sessions de formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.