Alimentación en España


Avui hem incorporat als nostres fons la nova edició de l’obra Alimentación en España, corresponent a l’any 2009, però amb dades del 2008. Es tracta d’una obra que recull dades estadístiques sobre la producció, distribució i consum d’aliments a Espanya, tot i que també trobareu informació sobre la indústria alimentària a cada comunitat autònoma i sobre les denominacions d’origen i de qualitat de cadascuna d’elles.
Podem accedir a la informació per sectors alimentaris, és a dir, per diferents grups de productes alimentaris o per comunitats.
Des de la pàgina de l’editor es troba accessible la versió en línia de l’obra, però únicament de l’edició vigent. Podeu reproduir el seu contingut sempre i quan citeu adequadament la seva procedència. A la biblioteca trobareu les edicions anteriors d’aquest anuari estadístic des de l’any 1996.

Preferits/Compartir

//
//

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.