III Jornada de Recerca a la Facultat de Farmàcia


El proper divendres 26 de febrer es durà a terme la III Jornada de Recerca a la Facultat de Farmàcia. Us copiem a continuació el text de la notícia que n’informa a la web de la Facultat:

La III Jornada de Recerca a la Facultat de Farmàcia serà presidida pel Vicerector de Recerca de la nostra Universitat, el Dr. Jordi Alberch en l’acte inaugural a les 9 h. A final del matí (12:45 h) el Dr. José Luis Molinuevo impartirà la conferència La evolución en el diagnóstico de la enfermedad de Alzheimer. La cloenda serà a càrrec de la Dra. Pepita Badia, Vicedegana de Postgrau i Doctorat, i del Dr. Diego Muñoz-Torrero, Vicedegà de Recerca.

En la Jornada s’han programat un total de 16 aportacions en forma de xerrades curtes, a càrrec d’estudiants de doctorat, i que en conjunt són una mostra de la recerca que es duu a terme actualment a la Facultat. L’objectiu principal d’aquesta Jornada és promoure el coneixement de la recerca que es fa a la Facultat a través dels estudiants de doctorat, per tal de visualitzar aquest col·lectiu, afavorir la seva interrelació a nivell de coneixements i metodològic, i per fer més enriquidora la seva formació en el postgrau. D’altra banda, també es vol apropar als estudiants de grau i llicenciatura a la recerca de la Facultat.

Aquesta jornada és oberta a tot el personal docent i investigador, al personal d’administració i serveis, i de forma molt especial, als alumnes de doctorat. La inscripció es gratuïta, es realitzarà a través dels alumnes col·laboradors i serà imprescindible per al lliurament de l’acreditació d’assistència (vegeu informació al tríptic)

Per veure el tríptic, cliqueu aquí.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Jornades i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.