Stockley’s Herbal Medicines Interactions


Des d’avui ja es pot consultar la versió en línia de la primera edició de l’obra Stockley’s Herbal Medicines Interactions, a través del portal MedicinesComplete. Es tracta d’una nova publicació dins la família dels “stockley”, Stockley’s drug interactions i Stockley’s interactions alerts, ambdues també consultables a MedicinesComplete. L’equip científic  responsable d’aquestes dues es va adonar de l’augment de les dades sobre experimentació en el camp dels medicaments basats en plantes medicinals, fet que va motivar l’edició de la tercera.
Inclou més de 150 medicaments, nutracèutics o suplements dietètics organitzats en forma de monografies. Cada monografia conté una secció introductòria que inclou la següent informació:

  • Sinònims i espècies i tipus relacionats, fonts i compostos relacionats
  • Farmacopees on apareix
  • Constituents
  • Ús i indicacions
  • Farmacocinètica
  • Descripció general de les interaccions

I a continuació trobareu les monografies de les diferents interaccions.
L’obra es pot cercar de tres formes: per una interacció en concret, per paraula clau o pel nom d’un compost concret, a través dels enllaços alfabètics. Us recomanem que llegiu la introducció al respecte abans d’abordar l’obra.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Medicaments, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.