Enquesta sobre FSTA


El CRAI us dona accés a la base de dades Food Science and Technology Abstracts (FSTA), de la que ja us hem parlat en una ocasió en aquest bloc. Doncs bé, ara el seu productor, l’International Food Information Service (IFIS) està duent a terme una enquesta sobre la mateixa i l’experiència dels usuaris en el seu ús. Us animem a que la contesteu, segur que les respostes serviran per desenvolupar i implementar millores. Podeu fer-ho fins el proper 12 de març.
L’accés a la base de dades FSTA està restringit als membres de la UB, però des de la web de l’IFIS podeu accedir a d’altres continguts en accés obert, com ara els FSTA Reports, amb informes que destaquen i discuteixen els articles més recentment incorporats a la base de dades, o el Bookwatch, amb ressenyes dels llibres també incorporats recentment.
Des de l’espai de Presentacions, Guies i Manuals, de la Biblioteca de Farmàcia, podeu consultar una presentació que us pot ser útil si no l’heu feta servir mai.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, CTA i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.