Exposició “16 Científiques Catalanes”Un altre divendres i us volem recomanar una visita per aquest cap de setmana (una mica tard, però es tancarà el proper dia 10). Ens referim a l’exposició “16 Científiques Catalanes”, basada en el perfil d’investigadores que treballen en universitats, centres de recerca i empreses a Catalunya, que podeu visitar al Centre Cultural Les Corts.
El principal objectiu d’aquest projecte, organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), és, com diuen els organitzadors, “apropar la figura de la científica a la societat, trencant certs tòpics com ara el fet que els professionals que es dediquen a la recerca solen ser majoritàriament homes.

Aprofitem per dir-vos que aquest mes de març (no cal dir què es recorda el dia 8, oi?) és el 30è anniversari del National Women’s History Project, i el tema d’aquest any és Writing Women Back into History, amb Presidential Proclamation inclosa! Fora bo que algun dia no tinguessin raó de ser ni dies, ni exposicions, ni projectes, ni proclames perquè la situació de les dones en tots els àmbits fos totalment equiparable a la dels homes.

Bloc de l’exposició

Lloc: Centre Cultural Les Corts – Carrer Dolors Masferrer i Bosch, 33-35
Del 23 de febrer al 10 de març, de 9h a 24h, de dilluns a diumenge
Veure mapa a Biblioteca de Farmàcia (Google Maps)

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciència, Exposicions, Farmàcia, Recerca i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.