Novetat destacada


Avui us presentem una novetat del nostre fons. Es tracta de l’obra Colectanea de “speciers”, mancebos boticarios, boticarios, farmacéuticos practicantes de farmacia y farmacéuticos de Catalunya : (1207-1997),  d’en Ramon Jordi González. És un recull dels professionals farmacèutics catalans al llarg de més de 5 segles d’història i  malgrat no ésser considerat pel seu autor com exhaustiu, sí que és el primer d’aquest tipus que es fa d’un període de temps tan ampli.

L’obra situa a cada professional al lloc on desenvolupava la seva tasca i ens dona de cadascú els seus noms i cognoms, l’any de la notícia professional més antiga referida al mateix i una ressenya biogràfica, més o a menys ample en funció de les dades que s’hagin pogut recuperar.
Ens sembla una obra molt destacada i per això ens en fem ressò des d’aquest bloc. Les properes dues setmanes la trobareu a l’expositor de novetats i després al seu lloc a la prestatgeria, sota el topogràfic 615(09)(467.1) Jor. I no ens oblidem, és clar, d’expressar el nostre agraïment al Dr. Josep Boatella, que és qui ens ha fet tan notable donació.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Història, Novetat destacada i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.