Ous de Pasqua


Segurament el proper dilluns tindreu ocasió de tastar la típica “mona” de Pasqua o de menjar un ou de xocolata. Si teniu una mica de remordiments per menjar dolços avui us donarem evidències científiques que menjar-ne d’aquests us pot resultar beneficiós, amb el benentès que es faci amb moderació.
La revista European Heart Journal va publicar ahir, en la seva edició en línia, l’article Chocolate consumption in relation to blood pressure and risk of cardiovascular disease in German adults. En ell es detallen els resultats d’un estudi dut a terme durant 10 anys entre més de 19000 individus i que demostra que el consum d’una peça petita de xocolata al dia, en especial el que coneixem com a xocolata negra, pot reduir la pressió arterial i el risc de patir atacs de cor.
Així és que a gaudir dels ous de Pasqua.
Si no podeu accedir al text complet de l’article per no ser membres de la UB, podeu llegir aquesta ressenya.
Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Articles i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Ous de Pasqua

  1. Retroenllaç: Premi de xocolata « Bloc de Farmàcia / Pharmacy Blog

Els comentaris estan tancats.