Dubtes sobre el pa? Respostes a El foro del pan


He de reconèixer que el pa és un dels meus aliments preferits i avui hem descobert aquest fòrum que el té com a eix central. A El foro del pan podreu plantejar preguntes o respondre les d’altres usuaris sobre aquest deliciós aliment.
El fòrum té diversos temes relacionats amb la seva fabricació artesanal, amb la seva història, amb la seva ciència i també fils amb recursos a internet i amb bibliografia. Per escriure al fòrum cal que us enregistreu, tot i que no és necessari per llegir els diferents fils i les seves respostes.
El seu creador és l’Iban Yarza un forner que també fa un bloc, ¿Te quedas a cenar?. Us deixem amb l’entrada on ens presenta aquest fòrum.
Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.