Premi Ferran Adrià – UB


El passat dilluns va tenir lloc a l’Aula Magna de la UB l’acte de presentació del llibre Sterificaciones y macarrones: la ciencia en la cocina tradicional y moderna, escrit pel catedràtic del Departament d’Enginyeria Química Claudi Mans. Es tracta d’una nova obra divulgativa que explica com i per què es produeixen alguns fenòmens quotidians relacionats amb la cuina i els aliments.
A l’acte va intervenir, a banda del rector de la Universitat, Dídac Ramírez i del director de l’editorial que ha publicat el llibre, el Ferran Adrià, ja que l’obra inclou receptes de cuina, algunes de les quals són seves. La seva presència no estava motivada únicament per aquest fet, sinó que també ho estava per donar a conèixer el Premi Ferran Adrià – UB, guardó destinat als reconèixer els millors treballs de recerca de batxillerat que tinguin com a objecte d’estudi la ciència i la tecnologia dels aliments, la cuina i la gastronomia.
Us deixem l’enllaç a la completa notícia de la UB sobre aquest esdeveniment.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en CTA, Llibres, Premis i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.