Química dels aliments de Fennema


Un cop més dediquem una entrada a una novetat bibliogràfica del nostre fons. Des d’avui comptem amb la traducció a l’espanyol de l’última edició de l’obra Fennema Química de los alimentos.
La traducció és de la 4a edició anglesa, de la qual també comptem amb un exemplar a la nostra biblioteca, i serveix per homenatjar al seu editor original, el Dr. Owen R. Fennema, al incloure el seu nom al títol de l’obra. Això no significa que no hagi participat en l’elaboració de l’obra, però deixant gran part de la responsabilitat als nous editors, ja que ell ja es troba retirat. D’aquesta nova edició cal destacar el nou capítol titulat Impacto de la biotecnología en la calidad y en el suministro de los alimentos, així com la incorporació de nous experts als capítols Agua y hielo, Carbohidratos, Lípidos, EnzimasColorantes. Podeu veure el sumari sencer.
Com sempre, el trobareu les properes dues setmanes a l’expositor de Novetats i després al seu lloc a les prestatgeries amb el topogràfic 641 Qui. Altres obres sobre Química dels aliments a la nostra biblioteca.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en CTA, Novetat destacada i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.