Incloure tweets a entrades de blocs


Image representing Twitter as depicted in Crun...
Image via CrunchBase

És el tema d’aquests darrers dies entre els usuaris actius de les xarxes socials: com poder fer una entrada a un bloc que inclogui aportacions, comentaris, adreces, etc. que s’han produït a Twitter relacionades amb el tema, sense tenir que copiar-les afegint una imatge simuladora del tweet. Doncs be, com passa sempre, aquesta és la proposta/solució de Twitter, Blackbird Pie, que no està malament, però… al bloc Real Time Curation ja han desenvolupat un marcador per la nostra barra que ens redueix notablement el procés. Aquí sota us deixem un exemple fet per nosaltres, l’aspecte del qual dependrà de la plantilla del nostre bloc.

@Pvw2180 I made a bookmarklet for twitter blackbird: http://bit.ly/aL4QVG (3 steps instead of 9 to embed a tweet!)Wed May 05 07:08:07 via Tweetie

Reblog this post [with Zemanta]
Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.