Fiedler Encyclopedia of excipients


Aquest divendres una altra novetat destacada. Es tracta de la Fiedler encyclopedia of excipients for pharmaceuticals, cosmetics and related areas.
Aquesta enciclopèdia va aparèixer per primer cop el 1971 i no va ser la cinquena edició que aparegué també en anglès. Aquesta sisena edició és la primera únicament en anglès, reforçant així el seu caràcter internacional i la seva voluntat de convertir-se un una obra de referència clau per les biblioteques de les universitats i altres institucions.
L’obra recull més de 13000 excipients, que es distribueixen entre monografies bàsiques, que són aquelles que contenen informació general sobre una substància concreta, monografies de productes amb marca registrada, que inclouen les característiques i les recomanacions per l’aplicació de cadascun d’ells, i les monografies enciclopèdiques, com les referides a una classe de substàncies. Així mateix també s’inclou la llista Cosmetic Ingredient Review (CIR) i d’altres amb substàncies perilloses, perfils de toxicitat, agents colorants en els productes cosmètics, farmacèutics i alimentaris, additius, conservants, etc. i un directori de fabricants de tots aquests productes totalment actualitzada. Podeu consultar el sumari sencer.
A la biblioteca trobareu altres llibres sobre excipients amb el topogràfic 615.014.4.
Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Novetat destacada i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.