JANE: Journal/Author Name Estimator


Avui us presentem una eina que us pot ajudar en l’elecció de la revista científica on publicar els vostres articles d’investigació o localitzar bibliografia sobre el vostre tema. JANE: Journal/Author Name Estimator és un cercador de publicacions i d’articles que compara els termes de cerca amb els articles que contenen diferents bases de dades bibliogràfiques i mostra els resultats ordenats per la similitud d’aquests últims amb els primers.
Per a cada resultat ens diu el percentatge de similitud amb els termes de cerca, si l’article o la publicació es troba en accés obert, si té període d’embargament i un índex d’influència de l’article, que mesura la freqüència en què els articles d’aquella publicació es citen a d’altres en els primers cinc anys després de la seva aparició. Podeu llegir més informació sobre aquest factor d’impacte.
JANE treballa amb Medline, BioMed Central i editors com ara l’Institute of Electrical and Electronic Engineers (IEEE) o l’American Chemical Society (ACS). No tots els articles estan inclosos a JANE, només aquells que tenen resum, han estat publicats durant els últims 10 anys i són articles d’investigació clàssics, és a dir, no s’inclouen els de legislació, els de tipus biogràfic o les correccions d’errates, per exemple.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Cercadors, Revistes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.