Guia de plantes medicinals del Magrib


La Fundació Dr. Antoni Esteve acaba de publicar una nova obra dins la seva col·lecció de Quaderns. Es tracta de Guía de plantas medicinales del Magreb i vol ser una eina pels metges a l’hora de prescriure medicaments.
La guia recull les 25 plantes medicinals que s’utilitzen amb més freqüència al Magrib dins la seva medicina popular. Estructurada en fitxes, a cadascuna se’ns ofereix el nom comú, el nom científic, la família a la que pertany, la traducció del nom al català, eusquera, gallec, anglès i francès, així com la traducció i transliteració a l’àrab estàndard i al berber; i, entre d’altres informacions, els principis actius, les propietats i usos comuns, els efectes adversos i contraindicacions, advertències i interaccions. Cada fitxa també inclou una il·lustració de la planta.
La publicació es pot descarregar sencera o per capítols en format pdf.
Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Medicaments i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Guia de plantes medicinals del Magrib

  1. PilarMC ha dit:

    Me’l podria haver endut en préstec!

Els comentaris estan tancats.