Novetat bibliogràfica


Acabem d’incorporar al nostre fons una nova obra de referència. Es tracta del Gran diccionario ilustrado de las plantas medicinales: descripción y aplicaciones. Aquest diccionari és una extensa obra sobre fitoteràpia que descriu més de 1300 espècies, principalment de la flora llatinoamericana, acompanyades de més de 3000 fotografies i il·lustracions.
Cada entrada ens ofereix una àmplia informació que inclou:

  • localització geogràfica
  • el nom comú en espanyol
  • el nom científic
  • altres denominacions
  • informació descriptiva de la planta
  • composició
  • usos
  • toxicitat i indicacions

Així mateix l’obra compta amb 5 índexs: de noms, de famílies botàniques, d’indicacions, de toxicitat i d’imatges.
Els propers 15 dies el trobareu al nostre expositor de novetats i després sota el topogràfic 615.322(038) Ber. Al tractar-se d’un diccionari, estarà exclòs de préstec. A la nostra biblioteca trobareu un ampli fons sobre Plantes medicinals i Fitoteràpia.
Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Llibres, Novetat destacada i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.