Festa de la Ciència al Parc de la Ciutadella (via Bloc de la Biblioteca de Matemàtiques)


Esperant que el temps acompanyi a la ciutat de Barcelona, us deixem amb aquesta opció pel cap de setmana que hem conegut gràcies als nostres companys de la Biblioteca de Matemàtiques:

Festa de la Ciència al Parc de la Ciutadella Els dies 12 i 13 de juny se celebrarà al Parc de la Ciutadella una nova edició de la Festa de la Ciència, organitzada per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. Durant el cap de setmana s’oferiran més de 60 activitats adreçades a tots els públics: tallers, demostracions, jocs virtuals, itineraris, observació d’astres, laberints, instal·lacions i espectacles. En aquesta edició, les matemàtiques hi tindran una presència important. Hi haurà tallers de criptografia, de geometria dinàmica, de corbes, de programació amb Scratch, de programació de robots; reptes matemàtics; una demostració de geometria amb bombolles de sabó a càrrec d’Anton Aubanell, professor del Departament de Matemàtica Aplicada i Anàlisi de la UB.

Si teniu curiositat per saber més sobre la diversitat biològica, la robòtica, l’origen del cosmos, la química i les lleis de la física, les matemàtiques i les aplicacions de la tecnologia en la recerca, la Festa de la Ciència 2010 us ofereix totes les respostes.

Edicions anteriors:

via Bloc de la Biblioteca de Matemàtiques

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciència, Farmàcia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.