Un altre premi pel GIBAF


El Grup d’Innovació Docent en Botànica Aplicada a Ciències Farmacèutiques (GIBAF), coordinat pel Dr. Joan Simon, ha tornat a estar guardonat al III Congrés Internacional d’Educació Superior en Ciències Farmacèutiques, celebrat a Granada entre els passats dies 8 i 11 de juny. Enguany han rebut el premi a la millor comunicació oral per Una experiència més enllà de l’avaluació continuada: passeig virtual pel jardí medieval de plantes medicinals del monestir de Pedralbes, on es va explicar l’activitat duta a terme el curs 2008-2009 dins l’assignatura de Botànica farmacèutica. Podeu consultar el resum de la mateixa (segona línia). L’activitat també incloïa la realització d’una seu web que recull el treball fet pels alumnes i que us permetrà realitzar una visita virtual a aquest jardí.
El GIBAF ja va ser guardonat fa dos anys, en l’anterior edició d’aquest congrés internacional, tal com ja us vam informar. Així que novament, la nostra enhorabona.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Premis i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.