Guia Moodle per al professorat (via Bloc de la Biblioteca del Campus Bellvitge)


Un cop més aprofitem l’excel·lent feina d’altres bibliotecaris blocaires, en aquesta ocasió dels de la Biblioteca del Campus de Bellvitge. Potser alguns de vosaltres ja haureu vist aquesta guia perquè es va publicar fa uns dies al Fòrum de la Intranet del Professorat del Campus Virtual:

Guia Moodle per al professorat Molts professors de la nostra universitat aprofiten la relativa tranquil·litat d’aquests dies pre-vacacionals per començar a  preparar el proper curs. Una de les tasques que els ocupa és la creació de l’espai corresponent per a la seva assignatura al Campus Virtual que, com ja sabeu, està implementat amb el programari de codi lliure Moodle. Al llarg del curs que ara acaba s’ha generalitzat el canvi a aquesta nova plataforma que, com tots els canvis, ha generat alguna reticència i també algun mal de cap. Tanmateix, en la nostra opinió, la transició conclou de manera satisfactòria i la gran majoria dels professors ja fan servir les seves eines i prestacions bàsiques amb normalitat. Si cal, amb recolzament presencial dels diferents Punts de Suport a la Docència o virtual del Servei de Consultes Docència 24×7.
Tal vegada, doncs, el curs vinent seria el moment de començar a explorar i implementar altres possibilitats de les moltes que ofereix Moodle i d’optimitzar les que ja es fan servir. Per això pensem que us pot ser d’utilitat aquesta Guia Moodle per Professors que ha traduït i adaptat el personal de laUnitat de Suport a la Docència a partir de l’original creat per l’experta en disseny i gestió de sistemes d’aprenentatge en línia Joyce Seitzinger i que va publicar al seu bloc Cat’s Pyjamas el passat mes de maig. La guia relaciona en una taula eines i objectius docents tot ressaltant el seu grau d’idoneïtat amb un codi de colors.
La podeu descarregar directament des d’aquí o bé de la Intranet del professorat del Campus Virtual on també trobareu molta altra informació sobreMoodle i exemples sobre les seves eines i possibilitats.

via Bloc de la Biblioteca del Campus Bellvitge

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Campus Virtual, Docència i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.