Préstec d’estiu


Ja fa uns quants dies vam dedicar una entrada als horaris d’estiu, tant de la nostra biblioteca com els de la resta de centres del CRAI. Degut a que molts d’ells tancaran la primera quinzena del mes d’agost, a partir del proper dijous 15 de juliol comença un període especial de préstec d’estiu que es perllongarà fins el 16 d’agost. Així mateix, totes les renovacions de préstecs que feu a partir d’ara també tindran com a data de devolució el 16 d’agost.
Tingueu en compte que si heu de retornar algun document durant la primera quinzena d’agost, podeu fer la renovació del seu préstec a través de la pàgina web del CRAI, trucant a alguna de les biblioteques que restaran obertes o realitzant el seu retorn a les mateixes.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.