Laboratori de cuina


No, no es tracta de cap nova instal·lació a la Fundació Alícia, ni del restaurant del Ferran Adrià ni de cap nou centre de recerca. Laboratori de cuina és el nom que una afectada de candidiasi li ha posat al seu bloc de receptes de cuina. La particularitat d’aquestes és que estan elaborades amb ingredients que no afavoreixen la proliferació d’aquest fong. Com a qualsevol altre bloc, trobareu les entrades per ordre cronològic però l’autora ha afegit també una pàgina on trobareu les receptes agrupades per aliments o per plats.
El bloc és molt recent, tot just va començar el seu camí el març d’enguany, però pot ser un bon recurs per a les persones que pateixen aquesta malaltia. Us podeu subscriure per rebre les receptes al vostre lector d’RSS.
A la nostra biblioteca podeu consultar l’obra Candidiasis crónica, de Cala H. Cervera, on podreu ampliar la informació sobre aquest tema.


Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Blocs i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.