Novetat destacada


És possible que faci algun temps rebéssiu un correu electrònic amb informació sobre la pel·lícula documental Nos enfants nous accuseront. Aquest documental tracta sobre la iniciativa de l’ajuntament d’un poble francès, Barjac, que pren la decisió d’introduir amb exclusivitat el menjar orgànic dins el servei de menjador de l’escola. Aquest fet serveix per mostrar els efectes que algunes substàncies químiques, sobretot les que arriben a l’organisme a través dels aliments, poden causar en la salut de les persones.
Recentment l’hem incorporat al nostre fons. El trobareu amb la resta dels nostres DVD sota el topogràfic DVD 615.9:641 Nos. I altres documents sobre toxicologia alimentària al 615.9:641.
Més informació sobre la pel·lícula a la seva web.

Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.