Un restaurant només de postres


Ja ha tornat a arribar el cap de setmana i per si teníeu pensat sortir a fer algun àpat fora de casa volem que l’entrada d’avui us serveixi com a suggeriment. Espai de sucre és un restaurant de Barcelona on tots els plats que integren la seva carta són postres. Contràriament al que hom podria pensar, i fins i tot al que el propi nom del restaurant indica, no tots són dolços, sinó que n’hi ha de salats, d’amargs, d’àcids i picants. Alguns exemples: pudding de pa, gelat de bacon i pinya; galta ibèrica, gelat de ceba, blat i regalèssia; tapioca de coco, gelat de rovell cremat i orujo. S’ha de reconèixer que almenys els noms són incitadors.
A banda del restaurant, l’espai també inclou una escola de postres, per formar en l’especialitat de la pastisseria de restaurant.
Us recomanem que us entretingueu una estona per la seva web i sobretot per la secció d’enllaços, que és força àmplia.
Preferits/Compartir

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.