OvidSP


Comencem el curs amb novetats a la plataforma d’accés a recursos electrònics OvidSP. Durant aquest estiu, Ovid ha fet la migració completa a la nova versió d’OvidSP. Aquesta versió actualitzada incorpora novetats interessants: nous filtres de recerca, “Mi espacio de trabajo”, un disseny més funcional de la pàgina principal de cerques…

El CRAI de la UB hi està subscrit i des del recercador s’hi pot accedir. Hi trobareu revistes i  llibres electrònics de diferents continguts relacionats amb el camp de la salut.

OvidSP ofereix una pràctica opció de “manual d’instruccions”  amb la finestra de “Herramientas de ayuda”, on es despleguen tots els contiguts necesaris per aprendre a treure-li partit a la nova versió de la plataforma.   

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Farmàcia, Recursos electrònics i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.