Remodelació del portal de GuiaSalud


El passat 27 de setembre es va presentar a Saragossa la remodelació del portal web de GuiaSalud, organisme del Sistema Nacional de Salud en el que participen les 17 Comunitats Autònomes, que pretén difondre recursos i serveis basats en l’evidència científica amb la finalitat de donar suport a la presa de decisions dels professionals i dels pacients.
El portal conté un catàleg de 20 guies de pràctica clínica a les quals es pot accedir a través del nou cercador o d’uns llistats que agrupen les guies per especialitats mèdiques i per enfermetats. En l’elaboració de les mateixes han participat diferents tipus d’agents (professionals sanitaris, pacients, societats científiques i associacions de pacients) i destaquen, entre d’altres, les relatives a l’obesitat infantil i l’Alzheimer.
Algunes de les seccions que trobareu, a part de l’esmentat catàleg, són:
  1. Herramientas y Recursos : proporciona mitjans útils per l’elaboració de guies de pràctica clínica, un recull de fonts d’informació, documents i bibliografia,  …
  2. Formación / Capacitación : àrea de formació amb cursos online, materials formatius, …
  3. Comunicación y participación : blocs, fòrums, wikis i altres eines del web 2.0 per promoure la participació dels usuaris.
  4. Actualidad : Tracta temes d’actualitat i ofereix als usuaris la possibilitat de subscriure’s al butlletí, a alertes, i sindicar continguts via RSS.
Internet Archive, lloc web que emmagatzema i dóna accés a un gran nombre de recursos en format digital, incloent-hi llocs web, us permet veure l’aspecte que presentava i com estava estructurat l’antic portal.
Aquesta entrada s'ha publicat en Organismes, Salut, Webs i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.