Premis Blocs Catalunya


El passat divendres dia 1 d’octubre es van lliurar els guardons als guanyadors de la 3a edició dels Premis Blocs Catalunya 2010. Entre ells hi destaca el premi al millor bloc de gastronomia La cuina vermella de Txell Pi i Kike Palau. Els criteris de disseny, l’estructura, el contingut, la periodicitat de publicació i la interacció amb els lectors són els elements que han valorat els membres del jurat per premiar aquest portal que compta amb prop de 600 visites diàries. Us animem a que el xafardejeu i sorprengueu als vostres amics o convidats amb alguna de les moltes receptes que hi trobareu. De totes maneres ja sabeu que a la Biblioteca del Campus de l’Alimentació podeu trobar molts llibres de receptes i tècniques culinàries que us ajudaran a preparar els vostres plats preferits!. Tots aquests llibres els podeu trobar a través del catàleg de les biblioteques del CRAI i reservar-los a qualsevol taulell de préstec perquè us els portin a la biblioteca més propera. Bon profit!!

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Blocs, CRAI i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.