La “II Setmana Internacional de l’Accés Obert” al Dipòsit Digital de la UB


 

Com ja us vàrem anunciar, del 18 al 22 d’octubre es va celebrar la II Setmana Internacional de l’Accés Obert (Open Acces Week). Doncs bé, predicant amb l’exemple, ja podeu trobar al Dipòsit Digital de la UB les comunicacions presentades pels membres del CRAI:

La Recerca en obert al Dipòsit Digital de la UB, de Montserrat Aguasca Solé

L’aposta de la UB per la publicació en Accés Obert, de Rosa Zaborras i Manel Ibañez

La situació de l’Open Access a la Universitat de Barcelona, d’Ignasi Labastida Juan

Si esteu interessats en qualsevol de les col·leccions que el CRAI publica al Dipòsit Digital, us hi podeu subscriure. Podeu buscar “CRAI” al cercador de la pàgina principal del Dipòsit Digital, o també podeu trobar-lo, a la mateixa pàgina, al llistat de “Comunitats i col·leccions”. Un cop heu trobat la col·lecció que us interessa només heu de clicar a “fes la subscripció”, us demanarà que us identifiqueu i ja hi estareu subscrits.  

Aquesta entrada ha esta publicada en Cercadors, CRAI, Dipòsit Digital, Recursos electrònics, Universitat de Barcelona. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.